WIN YOUR MONEY BACK
::

Cookieverklaring

A&A Music B.V. | Versie 1.0 | Laatste update: 29-11-2018

Noize Vizion maakt gebruik van cookies. Ook door derden kunnen cookies worden geplaatst als je onze website gebruikt. Een cookie is een klein tekstbestand dat met de website wordt meegestuurd en op je apparaat wordt opgeslagen. De informatie die in een cookie wordt opgeslagen kan worden overgebracht naar onze eigen beveiligde ervers of die van een door ons ingeschakelde derde partij. Deze informatie kan persoonsgegevens bevatten, zoals je IP-adres.

Soorten cookies

Wanneer je onze website bezoekt, kunnen de volgende soorten cookies door ons en derde partijen worden geplaatst:

  • Functionele cookies. Deze cookies worden gebruikt om ervoor te zorgen dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en om de door jou opgegeven voorkeuren op te slaan. Indien je bijvoorbeeld een bepaalde taal op onze website selecteert, wordt deze voorkeur door de Noize Vizion opgeslagen in een cookie zodat je bij een volgend bezoek niet opnieuw dezelfde voorkeur hoeft door te geven.
  • Analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om inzichtelijk te maken hoe je onze website gebruikt. Door middel van deze cookies kan de Noize Vizion bijvoorbeeld zien welke (sub)pagina’s je bezoekt en hoe lang je bezoek aan onze website duurt. Deze inzichten gebruikt de Noize Vizion vervolgens om de website nog beter en gebruiksvriendelijker voor je te maken.
  • Advertentie cookies. Deze cookies worden gebruikt om in kaart te brengen welke websites je bezoekt en hoe je van deze websites gebruik maakt. Deze informatie maakt het mogelijk om jou gericht (externe) advertenties te tonen voor producten en diensten waarin je mogelijk geïnteresseerd bent. Wij laten zelf géén advertenties op onze website zien, maar je kunt wel advertenties van de Noize Vizion tegenkomen indien je andere websites bezoekt.

Geplaatste cookies

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een banner getoond over het gebruik van cookies. Indien je op “akkoord” klikt in de banner, geef je ons toestemming om de volgende cookies te plaatsen:

Aanbieder

Naam van het cookie

Soort cookie

Doel

Bewaartermijn

Facebook Inc.

Amerika

Facebook Connect

Advertentie cookie

Facebook Connect wordt gebruikt om reclame via social media te kunnen tonen en te meten. Facebook Inc. is Privacy Shield gecertificeerd.

Sessie

 

Facebook Pixel

Advertentie cookie

Facebook Pixel wordt gebruikt om uw gerichte advertenties te tonen. Facebook Inc. is Privacy Shield gecertificeerd.

365 dagen

Google LLC

Amerika

Google Analytics

Analytische cookie

Google Analytics wordt gebruikt om inzage in het gebruik van de website, rapportages en de effectiviteit van onze campagnes te verkrijgen. Wij hebben Google Analytics privacy-vriendelijk ingesteld. Dit betekent dat we afspraken hebben gemaakt over de omgang met jouw gegevens door Google en Google alleen je gemaskeerde IP-adres krijgt. Google LLC is Privacy Shieldgecertificeerd.

2 jaar + sessie

 

Google Tag Manager

Functionele cookie

Google Tag Manager maakt het mogelijk dat (noodzakelijke) scripts kunnen worden geladen. Google LLC is Privacy Shield gecertificeerd.

Sessie

 

Google Dynamics Remarketing

Advertentie cookie

Google Dynamics Remarketing wordt gebruikt voor het verzamelen voor advertentie-doeleinden, namelijk het geanonimiseerd doormeten van advertentie campagnes en het geanonimiseerd verzamelen van data. Google LLC is Privacy Shieldgecertificeerd.

90 dagen

 

Google AdWords Conversion

Advertentie cookie

Google AdWords wordt gebruikt om websitebezoekers advertenties te tonen via andere websites op basis van het websitegedrag op verschillende websites. Google LLC is Privacy Shieldgecertificeerd.

Sessie

Hotjar Ltd.

Malta

Hotjar Analytics

Anaytische cookie

Hotjar Analytics wordt gebruikt om algemene statistieken te genereren en om inzicht te verkrijgen in het gebruik van onze website zodat we onze website en diensten kunnen optimaliseren.

1 jaar

Snap Inc.Amerika

Snap Pixel

Advertentie cookie

Snap Pixel optimaliseert het advertentieaanbod voor de websitebezoeker. Snap Inc. is Privacy Shield gecertificeerd.

1 jaar

Social media buttons

Op de website van de Noize Vizion zijn een aantal social media buttons te zien. Door te klikken op deze buttons word je doorgeleid naar de betreffende de Noize Vizion pagina op deze verschillende platforms. Bezoekers krijgen hierdoor de optie om de Noize Vizion te volgen of te liken en om content te delen binnen het eigen netwerk. Social media buttons zijn werkzaam vanwege stukjes code die afkomstig zijn van de social medianetwerken. Hier heeft de Noize Vizion geen invloed op. Wij raden je dan ook aan om de privacyverklaring van deze partijen te lezen alvorens van de buttons gebruik te maken:

In- en uitschakelen van cookies

Je kunt het plaatsen van cookies uitschakelen door je browserinstellingen te wijzigen. Bekijk de handleiding van je browser voor uitgebreide instructies. Houd er daarnaast rekening mee dat bepaalde functionaliteiten op de website mogelijk niet of slechts gedeeltelijk werken wanneer je de cookies uitschakelt.

Verwijderen van cookies

Zoals je hierboven hebt kunnen zien, hebben de meeste cookies een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens van je websitebezoek meer registreren. Je kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Raadpleeg de handleiding van je browser voor uitgebreide instructies hierover.

Beveiliging

De Noize Vizion vindt het belangrijk om op een veilige manier met jouw persoonsgegevens om te gaan. Wij zorgen ervoor dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. Ook bieden wij onze website aan via een beveiligde verbinding. Deze beveiliging kun je in de meeste internetbrowser herkennen aan een groen slotje in de adresbalk. De persoonsgegevens die je via de website verstrekt, worden versleuteld verstuurd. Op die manier is het voor kwaadwillenden moeilijker om jouw persoonsgegevens te onderscheppen. Ook intern werken wij er hard aan om je persoonsgegevens op een veilige manier te verwerken.

Websites van derden

Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die aan onze website linken. Wij kunnen niet garanderen dat deze derde partijen op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van de betreffende website te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Derde partijen

Jouw persoonsgegevens kunnen worden gedeeld met derde partijen, dit doen wij omdat:

  • wij hen hebben ingeschakeld om ons te ondersteunen;
  • dat nodig is om de overeenkomst met jou uit te voeren;
  • wij hier een gerechtvaardigd belang bij hebben; of
  • wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

De volgende derde partijen kunnen jouw persoonsgegevens op ons verzoek verwerken:

  • Onze ICT-dienstverleners;
  • On- en offline post- en verzenddiensten (zoals voor onze nieuwsbrief en je merchandise);
  • Betaaldienstverleners;
  • Cookiedienstverleners;
  • Onze partner voor productbestellingen (Lightspeed);
  • Andere entiteiten binnen onze groep (voor administratieve doeleinden of advertenties via cookies als je hiervoor toestemming hebt gegeven);

Wij hebben met alle bovengenoemde partijen afspraken gemaakt over een zorgvuldige omgang met jouw gegevens. Voor zover noodzakelijk, zullen wij jou voor het delen van data met derde partijen ook altijd vragen om toestemming.

Jouw rechten

Onder de huidige privacywetgeving heb je een aantal rechten met betrekking tot jouw persoonsgegevens:

  • Je kunt om inzage vragen over welke persoonsgegevens er van jou verwerkt worden en voor welke doeleinden die persoonsgegevens worden gebruikt.
  • Je kunt fouten laten corrigeren in verwerkte persoonsgegevens, of persoonsgegevens die verouderd of overbodig zijn laten verwijderen.
  • Je kunt de toestemming die je via de website hebt gegeven om bepaalde persoonsgegevens te verwerken op ieder moment intrekken.
  • Je kunt bezwaar aantekenen tegen de manier waarop jouw persoonsgegevens worden gebruikt.
  • Je kunt vragen of wij jouw gegevens over willen dragen naar een andere partij.
  • Je kunt vragen of je de gegevens in digitaal formaat kunt verkrijgen.

Je kunt je rechtstreeks tot de Noize Vizion wenden wanneer je gebruik wilt maken van je rechten, of als je een vraag hebt over de manier waarop de Noize Vizion met jouw persoonsgegevens omgaat. Zie daarvoor onze contactgegevens aan het einde van deze privacy- en cookieverklaring. Om misbruik te voorkomen, kan de Noize Vizion je vragen om jezelf te identificeren wanneer je je tot ons wendt om bepaalde wettelijke rechten uit te oefenen.

Autoriteit persoonsgegevens

Natuurlijk helpt de Noize Vizion je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens(de Nederlandse toezichthouder op het gebied van privacy) of een andere Europese privacytoezichthouder.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het verdient aanbeveling om deze verklaring regelmatig te raadplegen, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Contact en bedrijfsgegevens

Adres:                                            
A&A Music B.V.
Transistorstraat 101
1322 CL Almere

Email:                                             
[email protected]

Telefoonnummer:
+31 (0)629214289

KvK-nummer A&A Music B.V:           
39077920                               

BTW-nummer A&A Music B.V:          
810354421 B01

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box